- Spohr

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Mijn Passie

Zoals je al op LinkedIn kunt lezen, ben ik zakelijk actief in de ICT. 
Technologie, de voortschrijdende ontwikkelingen en de toepassing ervan in hedendaagse wereld hebben mijn brede belangstelling.
Graag zoek ik in de nieuwe ontwikkelingen naar practische toepassings-mogelijkheden in mijn directe omgeving die zaken efficiĆ«nter of goedkoper maken. Cloud (toepassingen), Mobile devices, Informatie beveiliging en Web platformen zijn dan ook technologiĆ«n waarvan ik de ontwikkelingen met belangstelling volg. Ik zie ICT als een middel niet als doel.

Waar ik ook warm van word, mensen stimuleren en het beste in ze naar boven halen. Dat doe ik thuis bij mijn kinderen, maar zeker ook in mijn werk! Stimuleren, adviseren en begeleiden waar nodig en vervolgens de successen samen vieren!

Mijn hobby is fotografie, ik kwam hier op mijn 14e mee in aanraking en breng er veel vrije tijd mee door. Natuurlijk zijn de kinderen een gewillig onderwerp maar ook natuur, architectuur en de kleine dingen waar je normaal aan voorbijloopt. Ik gebruik daarvoor uiteraard mijn smartphone (20Mp) maar ook een robuuste Compact Camera (pentax W90) en een spiegelreflex camera (Pentax K5-II) zorgen ervoor dat ik altijd een mooie plaat kan schieten.
 
Gezin, Familie, lekker koken & bakken of hapjes maken. Maar ook een eetclub van 6, een gezellig zwemgroepje, de bijdrage aan G1000 Uden en andere sociale activiteiten vullen mijn verdere leven.
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu